søndag den 26. januar 2014

Orden i uorden

Orden i uorden...


Hold da op der er meget, der skal styr på inden afgang..! Halvdelen af huset er pakket ned, og en huskeseddel der er meter lang... Det er sådan et øjeblik jeg opdager, at vi har flere børn end gennemsnittet. Hvilket man også lige bliver mindet om når man køber flybilletter og vacciner... Og når der skal børstes tænder på 4, klippes negle på 4, finde 4 par strømper der er ens hver morgen... Og når.............. &%¤#/=? EMNER OVERLOADED%¤#&/(?=
Personligt trives jeg bedst når der sker noget (Gerne noget lidt crazy a la bare gøre det man drømmer om) Og det fede ved at følge drømme, er at de ikke stresser en på den stressende måde (Som i - HVAD LAVER VI.....?) For når man vil noget så inderligt, så bliver det hele klaret med smil. På en eller anden måde bliver alle de opkald til ambassader, vaccineklinikker, rejseforsikringsselskaber osv, bare en del af den her ubber fede drøm.. Og jeg ved vi kun stressser på den fede måde når følgende stadig kan ske:


- Det er KUN en liter mælk vi har glemt i Fakta og ikke Anton... 
- Vi lyder overskudsagtige når vores børn fortæller os ligegyldige ting a la - Mor kan du holde på en hemmelighed, selvom det er dig jeg holder den for?
- Vi husker de mange børnefødselsdage de er inviteret til (Nogen i sidste øjeblik, men det er der ingen der ser)
- Vi laver nye planer midt i planer...
- Det er okay at huset er fyldt med legekammerater og samtlige flyttekasser er taget ud på gulvet som tog..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar