lørdag den 1. februar 2014

Miraklernes tid

                                                 

At tænke sig, efter snart 10 år som forældre, ejere gennem årene af diverse køretøjer til børn så kan vi stadig blive imponeret... Ikke bare imponeret, men finde os selv stå i babysam og ligne nogen der lige har fået at vide at fremover og til evigtid bliver ALT transport af større børnemængder nem.. Wow... Og mere skulle der ikke til end en sammenklappelig trækvogn, en opfindelse vi først nu har opdaget... En opfindelse der skal redde trætte ugidelige ben, afhjælpe os som forældre for at slæbe rundt på døsige børn der bare ikke er skabt til at gå langt når mor og far er i nærheden (Som ifølge mine kilder ikke er et problem i børnehaven)  
Der kan de sidde søvnsavlende og snorke til den sene aften, imens vi trasker Thailands gader tynde, og end da i skygge på højlysdag.. At den så kan klappes sammen så vi lige kan tage den med i en tuk tuk, gør os ikke mindre mundlamme... Tak Hr. Babysam... 
Kan lige tilføje at den NU er på tilbud til 900 kr (normal pris 1600 kr) 
http://www.babysam.dk/traekvogn-sammenklap-sortW O W 


Smart
Fra Babysam

1 kommentar:

  1. Mig og min mand har også først efter 7 år som forældre fundet den sammenklappelige trækvogn. Og NØJ hvor er den dejlig at have med rundt. Jeg kan kun give dig ret :-)

    SvarSlet