lørdag den 22. marts 2014

Perfekt afslutning

På en god dag... 
Dagen gik med dejlig leg og hygge på stranden, for hvor heldig er man lige når man har så meget tid til at hygge med sine skønne børn. 

....

Drengene har hver fået en bæltetaske, og en lille pung i hver sin farve.
Her bliver der passet godt på lommepengene, de overvejer nøje hvad hver en Baht skal bruges på. De prutter selv om prisen med sælgerne, skriver deres bud på lommeregner, og 9 ud af ti gange vil de alligevel ikke bruge deres sparsomme penge på det, når de endelig har fået deres vilje med prisen. 
Anton faldt dog for et armbånd idag hos en strandsælger, og endte også med at købe det.Der var vildt mange søpindsvin der hvor vi var idag, de gør pænt nuller at jokke på skulle jeg hilse herfra og sige


Klimaks er dog helt dansk, nemlig frikadeller. Dem lavede jeg som et tiltrængt forsøg på vores wok, en wok vi har købt hernede. Den er lige til at sætte i stikkontakt, så vi over alt har mulighed for at lave noget mad selv. 
Det er vildt hyggeligt at sidde ude i aftenvarmen på terrassen, og lave mad. 
Vi har ikke vildt mange redskaber til det projekt, og skal heller ikke have så mange. For det hele skal kunne være i vores rygsæk, når vi rejser videre. 
I dag fandt vi ud af at vi manglede en skål til at lave frikadellefarsen, så det blev en 5 L vanddunk der blev skåret over på midten, og fik funktionen = Skål 
Det er vildt primitivt, og vildt hyggeligt. 
Og så er der er noget som dansk mad ind i mellem, og særligt ikke frikadeller. Maden blev nydt en mørk aften i 30 graders varme, med udsigt ud over palmer til lyden af alle græshopperne. 
Vi var omgivet af ren lykke, da duften af frikaller var i luften. Mums... Og nøj hvor er vi mætte nu...