lørdag den 1. marts 2014

Welcome to Patongbeach

Wow med Wow på... Vi elsker Thailand, aldrig før har vi mødt så lykkelige og glade mennesker. De smiler når de glade, de smiler når de tænker, og de smiler når de ikke får deres vilje. De er glade hele tiden... 
Og de smiler i den grad når de bliver fascineret, for tænk sig at der findes mennesker der kan producere 4 lyshåret drenge i et kuld.
Det grænser sig til at vi har stjernestatus når vi traver rundt i gaderne, de hviner, jubler, tager billeder. Alle vil lige give High five til de "berømte" brødre. Rumle er sikkert allerede af den overbevisning, at han er selveste Justin Bieber, han sidder smilende i trækvognen vinker, giver High five og thumbs up til sine fans, imens han siger
- hallo eller -hallo ladis (ja, man lærer hurtigt når man er 2 år) 
Det næste I ser til ham er i programmet selvoptaget, når han kommer hjem og i bedste reallity stil, opdager at han egentligt ikke er kendt for noget.. 
Af alle de mærkelige beslutninger Mikkel og jeg har taget i de 11 år vi har været sammen, så er dette dog den bedste
(ja, of course foruden vores 4 børn) 
Vi elsker alt vi ser og oplever her, ja de har god grund til at smile her. Vi tager faktisk os selv i, at trave lalleglade rundt med et stort smil, hvor man nærmest i chok får øje på sig selv i spejlet og tænker - hvad smiler du af, skal du være provokerende? 
Det gør os slet ikke noget, at fakta er byttet ud med gadeboder med frisk fisk, frugt der smelter på tungen og de hyggeligste resturanter. Jeg er så glad for at vi inden afgang, fik læst at man ikke skal være bekymret for at spise i gadeboderne, det er så lækkert og så koster det mellem 8 og 20 kr for et lækkert måltid. 
Det mad i ser på billedet under har kostet 16 kr. pr. måltid - We like very much..
Det er slet ikke besværligt at rejse rundt med 4 børn, som mange har spurgt os om. Men vi har også rejst meget med dem, fra nyfødte og lige op til termin har vi krydset grænser. Det er bare skønt og handler bare om at tage en dag af gangen, og nu er der gået 3 dage og dem tager vi med os forevigt. I bund og grund bekymrer vi os nok bare ikke så meget, men tager det hele som det kommer (minus flyveturen -gisp) 
Vi har besluttet at vi rejser til Krabi om 4 dage. Det skulle være helt fantastisk og området har en masse små bounty øer man kan sejle ud til. Vi befinder os lige nu i en storby, så det bliver sjovt at prøve noget andet. Vi havde jo kun planlagt den første uge hjemmefra, ingen planer = større frihed :) 
Så smiiiiiiiiiiil fra Thailand