tirsdag den 1. april 2014

This could be heaven for every one

Jeg ville ønske jeg kunne vedhæfte en sansefil, så jeg kunne tilføje duften, varmen og alle de skønne lyde... 
Det er ubeskriveligt smukt og dejligt her, den slags oplevelser hvor hverken ord eller billeder, er nok til at videregive oplevelsen. Koh Lanta er en Ø der skal opleves, ses og mærkes. 

Vi kørte afsted fra Ao Nang til Koh Lanta i minivan, det tager et par timer alt efter ventetid på de to færger. Vi tog afsted uden vi havde fundet et sted at bo på forhånd (bare fordi det skulle være spændene) Og det var vildt spændene, vi gik så rundt i varmen og fandt vores lille oase. 

Vi har fandt den hyggeligste bungalow, den ligger perfekt lige til stranden og lige ved alle butikker og markeder. 
Der er god plads til at børnene kan løbe og lege, det er ikke Hotel Hilton men total chill hippiehygge, som hele Koh Lanta bærer præg af. 

God plads til leg og hygge lige foran terrassen, det er sjovt nok det første sted i Thailand hvor vi møder små legepladser. Koh Lanta er bare helt igennem børnevenlig.

Vores nye yndlings shop, som vi kalder "dingelhopperbutikken" de har alverdens ting. Man går på det ujævne jordgulv og finder alt man lige mangler. Rumle fandt en hest, så kan det jo ikke være bedre. 

Stranden er helt fantastisk her, smuk så langt øjet rækker. Som resten af øen er stranden også hippiehygge. Der er små bambusbarer og restauranter med hyggemusik. Der er gravet huller i sandet, hvor der er lagt tæpper og puder, så man ligger helt perfekt, og chiller når man nyder sin kolde drink til god musik. 
Mere afslappet bliver det ikke...


Lige meget hvilken strand man vælger her på Koh lanta så har du et kæmpe stykke strand for dig selv. Det er SÅ børnevenligt, de forsvinder ikke i mængden af turister. Og du kan bare sidde og nyde stranden i stilhed. 
Det er et stykke af Thailand, hvor du finder den ro der var at finde her i landet for 10-20 år siden. Vi ser ikke rigtig så mange 14-dages turister, men backpackere og folk der har slået sig ned her på øen.
(Se hunden på billedet over, lamme ben og sat i "hundekørestol")

I ser de skønne små strandbarer i baggrunden, vi gik en skøn aftentur og nød den helt fantastisk smukke solnedgang Koh lanta byder på. 
Koh Lanta har den sødeste befolkning vi har mødt i Thailand pt. De smider alt de har i hænderne for at hjælpe. De er glade og smiler uden det bliver overdrevet, men skønt og oprigtigt. Det er den unikke kombination af muslimske, kinesiske og sø sigøjnere der lever i harmoni side om side, som er med til at skabe en unik atmosfære. Det er så behageligt og afslappet at gå rundt her. 

Så bliver det ikke bedre, aftenhygge på strandbar liggende på tæpper med de puder, alt imens creedence clearwater spiller i baggrunden, og vores drenge bygger sandslotte og løber rundt og leger.

Det her er det mest hyggelige og rolige sted vi har besøgt i Thailand indtil videre, og jeg er spændt på om der findes noget lignede andre steder? 
Så søger du en rolig afslappet ferie, et sted der er børnevenligt så besøg Koh Lanta (bare ikke sig det til for mange, for det er skønt at der er så roligt at der ikke er så mange turister) 
Koh Lanta får alle stjerner herfra. 

Så kan det da ikke være mere hyggeligt at gå i supermarked.
Jordgulve og grønsager hængende ned fra loftet, det er altså charme...