tirsdag den 15. april 2014

Koh Lanta hippie School

Skoledagene går godt hernede, jeg syntes selv vi er rigeligt kreativt anlagt til at få en masse indlæring i de unger. 
De to store har haft emneuge om Thailand. Det betød der igen skulle skrives en stil, og denne gang havde Emil lært så meget fra sidste uge, at hans bogstaver simpelthen blev så flotte på første forsøg. Victor fik derimod, lov til at skrive sin om (denne gang med ordentlige mellemrum og bogstaver der ikke kunne flyve) de syntes slet ikke det er sjovt at skulle skrive det om, men når jeg ser, hvad de får ud af det, så er det det hele værd. Og så er det sådan en ting jeg aldrig ville have overskud til hjemme i Danmark.


Der bliver holdt velfortjent is pause efter Anton, vores børnehavebarn (lidt endnu) har læst sin første side i "mis med de blå øjne" da vi tog afsted kunne han kun skrive sit navn. Nu kan han alle bogstaver og sige minimum 3 ord der starter med hvert bogstav i alfabetet (det skal fejres) 


Er det lige hyggeligt eller hvad? (Elsker det) 

Anton er en god pejling på hvad vi evner at lærer børnene (så det var egentligt godt vi tog ham med) for han var helt på nul stadiet ved ankomst, så han er beviset på at 1 til 1 undervisning og kreativ tænkning lykkedes ret godt. 


B har han lært fordi det er to halve vandmeloner på en pind, men det lille b blev snydt så det fik kun en halv vandmelon. (Stakkels lille b) 
Y står vi op med hænderne over os, og laver i Y, imens vi siger Yrsa (selfølgelig med tøsestemme) L var så heldigt at det fik støtteben og det lille L er heldig at det ikke vælter (for det blev snydt for støtteben)  Osv... 


(Rumle er altså nogen gange ren om munden, det må jeg få et billede af en dag) 

Rumle evner stadig ret godt at få tiden til at gå, når der bliver lavet lektier, han finder klamme små dyr, tuller rundt og hygger, får alene tid med mor eller far, sover eller ser teletubbies (endnu engang - tak til 3G netværk, mobil og ikke mindst teletubbies, traktor Tom og postman per) 


Hygge, hygge, hygge... Er der noget bedre end en smuk strand hvor der kun er dine egne fodspor.


Lige så meget som vi nyder alt det skønne frugt her (og det er skønt og friskt) så nyder vi også godt af is til halvanden krone, cola til 3 kr og gode isdesserter. For i den her varme så smager det bare dobbelt så godt med noget koldt. 
Ja, jeg kan jo ikke kun give varmen skylden, jeg er jo en smule cola afhængig...


Rumle sender en kærlig hilsen hjem med en masse kram herfra