mandag den 14. april 2014

En bid hippie og en afvisning

I mine sprælske teenage år, der var jeg sådan lidt rundt, og smage på de forskellige tøjstile. Det var heldigvis inden, der blev delt billeder til hele verden på nettet via de sociale medier (thank you lord) Men jeg kom aldrig rigtig forbi hippie delen! Og jeg ville faktisk gerne spole tiden tilbage, og bytte tiden med mine for store army boots, og min nirvana t-shirt ud med et hippie outfit (i så fald hvis jeg levede op til tøjet, og drog afslappet ud i verden) 
Her på den anden side af kloden, her kan jeg så få udlevet det der hippieliv (sådan på låne basis) 
Det er lidt sådan en slags hippie Ø ferie, vi befinder os på, hvor vi nok må sande, at vi ikke har hippie-genet, men er vilde med at stjæle deres afslappede engergi, og deres evne til at sprede hygge. 
Vi har boet meget blandet indtil videre her på rejsen, vi startede på hotel, og så ellers på forskellige resort i bungalow. Vi har fundet ud af, at vi helder mest til det sidste. Både pga at vores pengetræ ikke tåler så meget varme, og derfor ikke kunne tages med til Thailand, og så fordi at det er helt fint at 4 børn, ikke er spærret inde på et hotelværelse på 5 sal, det giver sådan en slags "panikroom" effekt. 
Det virker også sådan lidt for "awkward" at sidde på et pænt hotel på balkonen, og lave snobrød på grillen, eller frikadeller på woken, og koge kartofler i riskogeren (men vi gør det alligevel, for her sidder vi på det nye resort og griller) Deres mad smager vildt dejligt her, og vi har også været forbi forskellige skandinaviske restauranter, men det er altså ikke noget som hjemmelavet mad (og særligt den mad vi kender
I tirsdag, da vi egentligt troede, at vi var på vej videre mod samuibugten, så sad vores fødder fast her (alle 12 fødder -vildt ikk) en uge er simpelthen ikke nok her på Koh Lanta. Og i og med at den bil vi havde lejet, via Krabi lufthavn, nu pludselig ikke var til rådighed alligevel (Thaierne er nogenlunde lige så utilregnelige som os når det kommer til planlægning) så stod vi der med børn, og pakkede tasker og tænkte - lad os blive... Wiii... 
Så gik der ellers fornøjelighed i den, vi for ud og lejede en fed 4 hjulstrækker her på øen (elsker den bil) 
Det er så skønt at køre rundt her, selv det at holde og vente i trafikken elsker jeg, min puls er på hvile stadiet kontra, når vi holder i kø i Danmark. For er der noget skønnere end at holde bag to stk. elefantnumser? Efter vores glæde over at være "bilejere" til sådan en lækkerhed på 4 hjul, så tog flottenhejmer ellers til (det skal jo passe til den seje bil) Som midlertidige ejere af denne fede bil, så afleverede vi lige den hippiestil tilbage, som vi havde lånt. 
Vi kørte rundt, og så på skønne ressorts med store pools ned til vandet. Vi blev endda også afvist nogle steder, sådan lidt a la når man stod 17 år gammel, og prøvede at komme ind på diskotek. Her var det bare ikke min alder, der stoppede os, men vores småfolk. Der var simpelthen nogen, på den anden side af hegnet, der holdte ferie uden børn, sådan en uforstyrret ferie med ro (aner ikke hvad det vil sige?) men det er sådan en slags fest vi har 16 års ventetid på. 

Lige så meget som vi elsker det primitive, og det i midten, så elsker vi altså også denne resort. 
Fra poolen er der udsigt ud til den smukke strand, og hold nu op den udsigt har jeg bare lyst til at putte i glas og ramme, eller bare blive her for evigt. 


Tænk sig ikke en dag hernede har vi kigget rastløs på hinanden og tænkt - hvad skal vi dog lave? 
En tur på stranden får det bedste frem i os alle, der bliver grint, bygget, gravet og både fordybelse og fantasi får frit spil i disse omgivelser. 
Vand temperaturen er 28-30 grader, det er så skønt at svømme rundt i det klare vand. 


Rumle er blevet en rigtig vandhund, han hopper selv fra kanten (selvom han ryger langt under vandet) 


Det er 4 meget glade børn
Der bor en ko lige bag resortet. 
Den ene dag, der var han sluppet løs, og stod pludselig foran vores terrasse og gloede på os! Og vi gloede sådan ca lige så meget tilbage. (En slags stirre konkurrence hvor vi var lige meget i chok over at se hinanden) 


Det er bare det rene paradis for drengene (og os) at være på stranden. 
Det lyder tosset, men tænk sig at det kan være så afslappende at være sammen med 4 børn. 
Vi skal intet gøre for at aktivere, lige meget hvor vi er, så er de fodspor vi går i, så spændene at vi ikke behøver at lave nye. Elefant på vejen, firben på terrassen, fiskenet, klart vand, vind i håret, Tuk Tuk, missekatte der siger Hej, boder med dimsedutter, landkrapper, strand og pool, sandslotte, jungler, grotter, vilde dyr, aber, dykkerbriller, på opdagelse, grill og bålhygge, rejse rundt, sol og varme, badebukser,bjerge, floder, fisk, restauranter, is........ 
Hvornår kan man kede sig?