søndag den 6. april 2014

Perfekt gråvejrs lørdag til en tur... Old town

I denne her varme skal en gråvejrs dag udnyttes godt, vi er hurtigt tæt på nedsmeltning i direkte sol, så der er vi gerne tæt på vand. Lørdag skulle derfor være dagen hvor vi tog en tur til Old town på Koh Lanta.

Old town minder egentligt om en kinesisk by, mange af husene står på vandet, det er små søde træhuse og der er udsmykket med charme. 

Med gråvejret fulgte et ordentligt regnvejr, det var ret sjovt for det går vildt for sig. 
Drengene løb ud i regnen og kølede sig ned, og blev på kort tid driv våde. 

I et land som Thailand ser selv regn så smukt ud, at jeg måtte finde kameraet frem

Da regnen stod på, nød vi dejlig mad på en restaurant der ligger ved vandet, vi måtte rykke helt sammen med nabo bordet fordi regnen piskede ind af siderne. Det var så hyggeligt, og virkelig smukt at kigge ud på himmel og hav. 


Solen tittede frem i ny og næ, og så var det nedkølings tid med en is (drengene tror snart at is er en helt alm del af hverdagen) 

Vi gik ned og så resterne af broen de har ladet ligge i havet efter tsunamien, og så blev der hygget med stenkasteriVi kørte videre til Koh Lantas havne område på en ret Crazy måde, vi sad på ladet af en pickup (så har vi også prøvet det ✔️) 


Det var altså lige så sjovt som det var farligt, vores hår fløj rundt, og vi følte næsten vi fløj. Med vinden lige i ansigtet sad vi der og så ud på regnskoven, de små primitive thaihuse og forbipasserende elefanter. 

Koh Lanta havn er så hyggeligt, der er boder over alt, vi var inde i et flot galleri, og Emil der er faldet pladask for den afslappede hippiestil, og købte sig en taske.

Anton fandt selvfølgelig en kat, som han gerne ville have med hjem... Det sjove ved alle de katte, han render og finder, det er at alle de normale katte, de løber væk fra ham (de ser nærmest skræmt ud ved synet af ham) men de "handicappet" katte, de elsker ham. Alle "Antons katte" har enten som denne her, lammet tunge, mangler halen (indtil videre har 4 af dem manglet halen) så er de blinde på et øje eller mangler et ben. 
Selv Anton griner vildt meget af, når de normale katte spæner væk fra ham. 

Om aftenen sad vi og grillede, Rumle tog som altid, drengens nyindkøbte ting og legede med. 
En thai'er der bor her, kom og spurgte os, om vi ville med ham, ned og se ham fange fisk i havet på spyd... Om vi ville? Det var så smukt at gå i mørket på den smukke strand, der kun var oplyst af hans pandelampe, og de hyggelige små hippiebarer og restauranter. 
Han fik dog ikke fanget noget, for Rumle løb, som en legesyg kattekilling efter lyskeglen fra pandelampen i vandet. 

Det er svært ikke bare at være dybt forelsket i Thailand, og nyde livet sammen her.