onsdag den 16. april 2014

På friturefed tur til Emerald Cave....

Vi er taget afsted på nyt eventyr, turen går til emerald Cave (anbefalet af mutti og søsser) Vi kørte afsted i "vores" 4 hjulstrækker (❤️) 
Det er sjovt når man kører afsted i bil, vi sidder der i aircondition, og hver gang jeg stiger ud af bilen, bliver jeg overrasket over hvor varmt det er! A la når man går ud af en flyver, efter at have forladt Danmark i frost. Det er også helt okay, efter 11 timer i et fly, men efter at have siddet 20 min i en bil er det jo hukommelse på guldfiskstadiet.! Men se så hvor priviligeret vi er, hvis der ikke skal mere til at overraske os... - Det varmt!!!! What....? Vildt...! 
Vi holdte inde og spiste frokost på en restaurant, og jeg fik den fremragende, og overdrevede ide, at vi tog en af alle forretter, og spiste fælles til frokost. 
Da vi bestilte det, så kiggede hende tjerneren på os, som det faktisk var en fremragende dårlig ide! Meeen, nu var det sat i værk, so bring it on ...
Hun kom med en tallerkenen friturefedtet mad, så en til, så en til, så en til, så tyve til... Personligt har jeg en svaghed for frituremad (sådan indbagt på den klamme lækre måde) Og nu har jeg, det næste stykke tid en ægte SVAGhed for det som I, jeg holder lige en pause med det i et stykke evighed. For at få forbindelse til resten af omverdenen, og deriblandt vores destination Emerald Cave, så måtte vi forlade øen. Man skal med to både, det er vildt hyggeligt. 

Velkommen, til Emeralds Cave - jubiii... 


Turen går først en kilometer gennem junglen, det var en varm kilometer! Bare se Victors pande, vi lignede nogen der lige havde været på cyklen til spinning i 40 graders varme. 
Men der er nu ikke noget så smukt som en jungle, og særligt ikke når den byder på vandløb med det klareste vand... 
Bare se vandet hvor skiltet står(på billedet over)man kan jo stort set ikke se at vandet er der! 

Inde i junglen ligger der så en stor ferskvands pool, den var så smuk og lækker at hoppe i. Naturens helt eget Lalandia, nu med smukke omgivelser. 


Rundt om poolen rislede der vandløb fra junglens tætte skov ned og fyldte det klare vand i poolen. På billedet over bliver Rumle lige gaflet, af nogen thai kvinder der var helt oppe og ringe over ham, Rumle kunne da godt få armene ned i begejstring over dem, og han syntes egentligt, at det var irriterende, at være så lækker og LYSHÅRET, så man ikke bare kan svømme rundt i fred. 


Vandet løber ned langs klippesiden og fylder søen. Drengene kunne have leget der i evigheder... Se lige.... Vandet er så klart at det næsten er usynligt, vi kunne bare stirre på det og stå helt fascineret af at det var så klart. 


Se lige det store træ, jeg syntes næsten det ligner det store træ, beskytter den lille grønne plante i midten - fantasi og nuttethed overloaded..! 


Vi var gået en kilometer længere igennem junglen, og nød de smukke omgivelser og alle lydene og så er den der Bluepool. 
Omg den er bare så SMUK! Forestil jer at stå der, med alle lydende omgivet af jungle på alle sider, og så kigge på den pool. Naturens vidunder.. Når man klapper, så bobler den i midten.. Der kunne vi jo stå og glo i flere dage, med lyst til at banke en bambushytte op og så ellers bare slå os ned med vores 4 Tarzan'er. 


Elsker alt ved jungle ture, og de er så forskellige. 


Rumle nyder at løbe frit rundt og udforske junglen. Han er også let at fascinerer, for da han så de her rødder udbrød han - hold magle der slanger 


På vej tilbage fandt vi en lille ferskvands sø, at bade i junglen i tusmørke er noget af det smukkeste, de eneste lyde der var, var alle junglens dyr. 


Vi så først skiltet efter - ups... Rumle blev endnu engang straffet for sin lækkerhed, og hang igen på et par thai kvinder, der ville foreviges med ham... - man kan vel ikke gøre for at man har charme, og rent magnetisk drager frøkner og så fru´r... Tra la la... 


Da vi kom fra junglen, fyldte vi armene i en bod med chips og sodavand. Så satte vi os på ladet af pickuppen, og bare hyggede.
Vi var så heldige at der var nogle thai'er ikke langt derfra der spillede musik, og intet skaber jo mere stemning end skøn musik i baggrunden...