onsdag den 19. marts 2014

Kan ikke være andet end...

STOLT 
Emil havde fingeren inde i slangens mund

Vi er nærmest blevet afhængige af vores Tuk Tuk, den fører os så mange nye veje.. Vi er helt frie, og vi ser så meget af Thailand som vi ellers ikke ville se og opleve. Idag stoppede vi brat op, da vi så et stort skilt med slange show. 
4 drenge og slange show, det kan kun blive fantastisk...

Og det blev fantastisk, ligesom vi forudså (God damn clever parents) drengens øjne var som stjerner, og deres mod overgik alle forventninger. Vi har allerede oplevet så meget på vores rejse der kræver mod. Og at se dem idag og opleve at de tager livet, spændene og udfordrende oplevelser op med sådan et mod og med sådan et stjernesmil på, gør at alt vi oplever her er så meningsfyldt. Tænk sig at give sine sønner mod på at leve et spændene liv, mere kunne vi ikke drømme om.

Ja, man kommer langt med charme og vores 4 søde drenge, var skyld i at vi blev ført igennem parken af ejeren, og hun tog alverdens dyr ud, viste os dem, lod os røre dem og fortalte om alle dyrene.
Det var farlige dyr vi havde med at gøre, skildpadderne var dog lidt generte...

Her rører drengene en konge kobra, det er nok ikke tosset at komme hjem og fortælle om, over en spegepølsemad i frikvarteret i 1 klasse... 
Rumle skulle lige samle mod til sig, han havde jo aldrig snakket med sådan en før... Men med opmuntring fra sine brødre blev det til både et nervøst kys og lidt nusse (Man holder sig jo ikke tilbage når man har 3 brødre)Rumle syntes at det mest spændene dyr vi så var koen, og han var ikke meget for at vinke farvel til den igen, for det var en - Åh så sød lille "hest"...- Nååååår se sød "hest"... Vores skønne Tuk Tuk der førte os på endnu et eventyr, vi holdt inde ved et gadekøkken og købte kylling, og de sjoveste kartofler der var stegt i olie med et eller andet mærkeligt knas på, aner ikke hvad det var? Men det smagte fantastisk.